Vuurwerk Groningen

Groot vuurwerk assortiment bij Vuurwerk Duitsland

Bij Vuurwerk Duitsland kunt u het gehele jaar genieten vanuit Groningen van mooie aanbiedingen op vuurwerk. Wij hebben continu knallende aanbiedingen en combideals. In ons assortiment kunt u kiezen uit Duitse en Poolse topmerken zoals Funke en Pyrocentury Fireworks. Zo is er voor iedereen wat wils in onze webshop, van mooie sierpijlen tot aan knallende batterijen.

Legaal vuurwerk Groningen bestellen

Wanneer u vuurwerk koopt in Polen bijvoorbeeld, loopt u het risico om per ongeluk illegaal vuurwerk te kopen. Bij Vuurwerk Duitsland bent u verzekerd van topkwaliteit en legaal vuurwerk. Zo heeft al ons goede vuurwerk een CE-keurmerk en een Nederlandse handleiding. Bovendien is het volledig legaal om vuurwerk uit Duitsland te bestellen vanuit Groningen, mits u onder 25kg per persoon, auto of huis blijft. Geniet van de aanbiedingen in onze webshop en blijf de menigte voor op de afhaaldagen!

Vuurwerk afhalen Groningen

Vuurwerk mag niet per post worden opgestuurd worden zoals we dat gewend zijn van andere online bestellingen. Daarom zijn er speciale afhaaldagen wanneer u uw vuurwerk kunt afhalen, vaak op 28, 30 en 31 december. Op deze dagen trekken mensen massaal de Duitse grens over om hun voorraad voor het nieuwjaar in te slaan. U kunt de massa voorblijven door alvast online uw vuurwerk bij ons te bestellen. Wij leggen uw bestelling netjes klaar op 1 van onze verkooppunten naar keus; zo hoeft u niet lang te wachten! Onze verkooppunten bevinden zich naast de grens, in de buurt van Nijmegen, Sittard en Heerlen.

Eigen vuurwerk Groningen show

Uw buurman of vrienden jaloers maken? Kom inspiratie opdoen bij onze jaarlijkse vuurwerkdemo in december. Tijdens de demo tonen wij onze nieuwste collectie van topmerken Funke en Pyrocentury! We sluiten de show af met Spaans en Italiaans vuurwerk én u krijgt 10% korting ter plaatse op onze collectie.

Haal het beste vuurwerk naar Groningen met de aanbiedingen en combideals van Vuurwerk Duitsland!

Vuurwerk in Groningen

Meld je nu aan voor het assortimentalert

Vuurwerkduitsland.com

Op zoek naar top kwaliteit vuurwerk voor een vriendelijke prijs? VuurwerkDuitsland zit net over de grens met Nederland en heeft een ruime keuze aan topmerken Duits vuurwerk. Volledig legaal en knalhard de goedkoopste.

Vuurwerk Groningen

Contact

AP-FEUERWERK GmbH
Adenauerstrasse 20 A2
52146 Würselen (Aachen)
+49 (0)2405 8924938
info@vuurwerkduitsland.com