Vuurwerk Collectie

Resultaat 1–12 van de 63 resultaten wordt getoond

Ruim assortiment aan vuurwerk uit Duitsland

Onze vuurwerkshop heeft een ruime keuze aan soorten en merken Duits vuurwerk. Wilt u knalvuurwerk in Duitsland kopen of bent u op zoek naar de mooiste vuurpijlen? Wij verkopen alleen topmerken als Di BlasioFunke en Pyrocentury voor een aantrekkelijke prijs.

Vuurwerk uit Duitsland eenvoudig online bestellen

Veel producten kunnen tegenwoordig online besteld worden. De postbode levert uw bestelling gewoonlijk binnen één dag thuis bij u af. Bij vuurwerk ligt dat anders. Zo mag uw vuurwerk wel online besteld, maar niet per post bij u afgeleverd worden.

Op dagen dat de verkoop van vuurwerk in Duitsland is toegestaan, steken Nederlanders massaal de grens over om hun pijlen en knallers in te slaan. Het kan dan erg druk zijn in onze winkels. Bespaar u lange wachttijden en bestel uw vuurwerk eenvoudig online via onze vuurwerkshop. Wij leggen uw bestelling klaar en u hoeft het alleen af te komen halen. Vuurwerk in Duitsland kopen doet u bij ons vanuit uw luie stoel.

Start vuurwerkverkoop in Duitsland

Net zoals in Nederland, geldt de regel dat vuurwerk alleen vlak voor de jaarwisseling verkocht mag worden. In 2018 start de vuurwerkverkoop in Duitsland op 28 december. De andere 2 verkoopdagen zijn 29 en 31 december.

Legaal vuurwerk kopen in Duitsland

Nederlanders vragen zich vaak af of ze vuurwerk uit Duitsland mogen halen, want er bestaat nog veel onduidelijkheid over. Vuurwerk in Duitsland kopen is in veel gevallen toegestaan. De hoeveelheden en soorten Duits vuurwerk die u meeneemt zijn natuurlijk aan regels verbonden. Vuurwerkduitsland.com levert alleen vuurwerk dat voorzien is van een CE-keurmerk en met een Nederlandse handleiding. Zo bent u er zeker van dat u veilig en legaal vuurwerk koopt.