Illegaal vuurwerk kopen

Onveilig en illegaal vuurwerk kopen

Nederland hanteert strenge regels omtrent het kopen van vuurwerk. Deze regels dienen ervoor om de veiligheid van iedereen te waarborgen en om gevaarlijke situaties te voorkomen. Maar hoe vermijd u het risico van illegaal vuurwerk kopen? Bij Vuurwerk Duitsland bieden wij een ruim assortiment van legaal Pools en Duits vuurwerk. Zo kunt u veilig vuurwerk bestellen in onze webshop én voorkomt u een peperdure boete.

Goedkoop legaal vuurwerk bestellen

In onze webshop verkopen wij Duits en Pools vuurwerk van de beste kwaliteit. Vuurwerk Duitsland heeft een breed assortiment van topmerken voor scherpe prijzen, zoals; Funke, Jorge en Gaoo Fireworks. Wilt u nog meer besparen op uw vuurwerk? Bekijk dan onze aanbiedingen en combideals!

Legaal vuurwerk

Jaarlijks rijden er veel mensen naar landen zoals Polen om hun voorraad voor het nieuwjaar in te slaan. Vaak zijn ze niet bewust van de potentiële gevaren die daarbij komen kijken. Veel vuurwerk dat bijvoorbeeld in Polen wordt verkocht is namelijk gevaarlijk en illegaal voor particulier gebruik. Gelukkig kunt u bij Vuurwerk Duitsland terecht voor Duits en Pools vuurwerk dat 100% voldoet aan de Nederlandse en Europese wetgeving. Het vuurwerk bij ons is volledig legaal:

  • Onze hele collectie is voorzien van een CE-Keurmerk
  • Nederlandse gebruiksaanwijzing inbegrepen
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid

Illegaal vuurwerk kopen brengt stress met zich mee, niet alleen riskeert u een fikse boete, maar ook gevaarlijke situaties voor u en uw omgeving. Bovendien is het kopen van vuurwerk in Duitsland legaal, mits de maximum van 25kg per auto of per persoon niet overschreden wordt. Met het assortiment van Vuurwerk Duitsland kunt u alsnog de show stelen met legaal, maar voordelig vuurwerk van topkwaliteit!

Vuurwerk afhalen

Het hele jaar door kunt u bij Vuurwerk Duitsland de beste aanbiedingen vinden. Zo kunt u genieten van onze uitverkoop en Combi deals. U kunt uw bestelling ophalen op 28, 30 en 31 december bij een verkooppunt bij u in de buurt. Onze locaties zitten vlak aan de Nederlandse en Belgische grens, in de buurt van Sittard en Heerlen.

Geen traditie is beter dan het nieuwe jaar knallend in te gaan met topmerken van Vuurwerk Duitsland! Bekijk onze vuurwerk collectie en vermijd het illegaal vuurwerk kopen risico.

Illegaal vuurwerk kopen

Meld je nu aan voor het assortimentalert

Vuurwerkduitsland.com

Op zoek naar top kwaliteit vuurwerk voor een vriendelijke prijs? VuurwerkDuitsland zit net over de grens met Nederland en heeft een ruime keuze aan topmerken Duits vuurwerk. Volledig legaal en knalhard de goedkoopste.

Illegaal vuurwerk kopen

Contact

AP-FEUERWERK GmbH
Adenauerstrasse 20 A2
52146 Würselen (Aachen)
+49 (0)2405 8924938
info@vuurwerkduitsland.com