Afhandeling bestellingen na vuurwerkverbod

Wat als er een vuurwerkverbod komt? Wij bieden 100% terugbetaalgarantie.

De Tweede Kamer heeft de motie op het wetsvoorstel permanent vuurwerkverbod voor consumenten uitgesteld tot volgend jaar om de jaarwisseling te kunnen evalueren. Daarom zijn wij er uiterst van bewust dat deze jaarwisseling van zeer groot belang wordt voor onze branche. Wettelijk gezien mogen wij in Duitsland wel vuurpijlen en knalvuurwerk verkopen, maar ondanks dat zijn we tot het besluit gekomen om de vuurpijlen en het knalvuurwerk uit het assortiment te halen, om meer olie op het vuur te voorkomen (doorgeschoven bestellingen waar vuurpijlen en of knalvuurwerk bij zit, worden uiteraard wel compleet uitgeleverd).

Corona is nog niet volledig uit beeld, waardoor we geen volledige zekerheid kunnen garanderen voor een eventueel vuurwerkverbod tijdens de jaarwisseling. Om deze reden bieden wij alleen in Duitsland een 100% terugbetaalgarantie aan.

 

Terugbetaling
De terugbetaling zal aan iedere particuliere klant plaatsvinden tussen 01-01-2023 en 31-01-2023. Hier hoeft u als klant niks voor te doen en geen contact voor op te nemen. Eerdere terugbetaling als bovenstaand data is helaas niet mogelijk omwille tijdsredenen (restitutie neemt veel tijd in beslag), de ervaring heeft ons geleerd dat een eventueel vuurwerkverbod op het allerlaatste moment wordt afgekondigd. Wij vragen uw begrip hiervoor, en voor het plaatsen van uw bestelling hier rekening mee te houden.

Dit jaar is er geen optie om uw bestelling op te slaan. In het geval van wederom een vuurwerkverbod wordt elke particuliere bestelling automatisch geannuleerd en het geld wordt tussen 01-01-2023 en 31-01-2023 teruggestort, dit geld ook voor opgeslagen bestellingen van voorgaande jaren. Voor KvK bestellingen is dit anders.

 

KvK bestellingen
In het geval van een vuurwerkverbod kan een particuliere bestelling vanaf 2022 niet worden overgezet naar een KvK bestelling. (Bestellingen die van voorgaande jaren zijn opgeslagen kunnen als uitzondering nog wel omgezet worden in een KvK bestelling).

Het is namelijk voordeliger om direct te bestellen als ondernemer omdat u direct uw bestelling kan af halen bij onze opslaglocatie en daardoor niet te maken krijgt met lange wachttijden. Immers mogen zakelijke bestellingen het hele jaar door worden afgehaald, zo kunt u direct over uw bestelling beschikken.

We hebben het voor ondernemers mogelijk gemaakt om ten alle tijden als zakelijke klant te registreren.
https://vuurwerkduitsland.com/zakelijk-afhalen/

Zakelijke (KvK) bestellingen zijn wettelijk uitgesloten van het annuleringsrecht, hier is ook geen reden voor omdat u meteen uw bestelling kunt ophalen.

 

Meer vragen? Onze veelgestelde vragen vind je hier.

Meld je nu aan voor het assortimentalert

Vuurwerkduitsland.com

Op zoek naar top kwaliteit vuurwerk voor een vriendelijke prijs? VuurwerkDuitsland zit net over de grens met Nederland en heeft een ruime keuze aan topmerken Duits vuurwerk. Volledig legaal en knalhard de goedkoopste.

Terugbetaalgarantie bij vuurwerkverbod

Contact

AP-FEUERWERK GmbH
Adenauerstrasse 20 A2
52146 Würselen (Aachen)
+49 (0)2405 8924938
info@vuurwerkduitsland.com