Goed vuurwerk

Ruim vuurwerk aanbod

Het hele jaar door kunt u uw vuurwerk online bestellen voor een knalscherpe prijs bij Vuurwerk Duitsland! In ons assortiment vindt u goed vuurwerk die niet in Nederland te verkrijgen zijn van topmerken zoals Pyrocentury Fireworks. Ga bijvoorbeeld het nieuwe jaar in met mortieren of XXL batterijen van Funke.

Legaal en goed vuurwerk kopen

Elk jaar in december rijden er veel mensen naar Duitsland of Polen om hun vuurwerkvoorraad in te slaan. Echter, wanneer u vuurwerk uit Polen haalt, bestaat het risico dat u per ongeluk illegaal vuurwerk koopt. Daarom verkoopt Vuurwerk Duitsland legaal en goed vuurwerk uit Polen dat voldoet aan de Nederlandse en Europese wetgeving. Zo is ons assortiment nauwkeurig geselecteerd en gecertificeerd met een CE-keurmerk. Bovendien is er een Nederlandse handleiding inbegrepen in al ons vuurwerk. Het vuurwerk bij Vuurwerk Duitsland is dus compleet legaal om mee terug te nemen naar Nederland, mits u onder de 25kg per auto, huis of persoon blijft.

Vuurwerk afhalen

Bespaar uzelf een lang autoritje, want onze verkoop- en afhaalpunten liggen vlak aan de Nederlandse grens. Zo hebben wij verkooppunten in de buurt van Heerlen, Sittard en Nijmegen. De afhaaldata zijn gewoonlijk op 28, 30 en 31 december. Blijf de menigte voor op de afhaaldata en bestel vooraf uw vuurwerk met mooie aanbiedingen in onze webshop. Wij leggen uw bestelling netjes klaar!

Veilig en goed vuurwerk afsteken

U kunt zeker net zoals ons niet wachten tot het eindelijk weer mogelijk is om vuurwerk af te steken! Helaas gebeuren er elk jaar alsnog veel ongelukken door het gebrek aan aandacht tijdens het afsteken van vuurwerk. Bij Vuurwerk Duitsland is veiligheid een prioriteit; we besteden veel aandacht aan de veiligheidseisen en maatregelen, deze kunt u terug vinden op onze veiligheidspagina. Daarom adviseren wij u om altijd een vuurwerkbril en kleding van nylon of katoen te dragen tijdens het afsteken van vuurwerk.

Topmerken voor topprijzen? Bekijk de aanbiedingen en combideals in onze webshop en blijf de massa voor op de afhaaldagen!

goed vuurwerk

Meld je nu aan voor het assortimentalert

Vuurwerkduitsland.com

Op zoek naar top kwaliteit vuurwerk voor een vriendelijke prijs? VuurwerkDuitsland zit net over de grens met Nederland en heeft een ruime keuze aan topmerken Duits vuurwerk. Volledig legaal en knalhard de goedkoopste.

Goed vuurwerk

Contact

AP-FEUERWERK GmbH
Adenauerstrasse 20 A2
52146 Würselen (Aachen)
+49 (0)2405 8924938
info@vuurwerkduitsland.com