Over ons

Knalhard het goedkoopste vuurwerk

Op zoek naar top kwaliteit vuurwerk voor een vriendelijke prijs? VuurwerkDuitsland zit net over de grens met Nederland en heeft een ruime keuze aan topmerken Duits vuurwerk. VuurwerkDuitsland is ontstaan uit een persoonlijke passie voor vuurwerk. Vaak is de prijs/kwaliteit verhouding in het buitenland een stuk interessanter dan in Nederland, waardoor het voor de echte vuurwerkliefhebber een place to be is.

Gemakkelijk online bestellen, net over de grens ophalen

Ieder jaar weer steken vele Nederlanders de grens over om vuurwerk te kopen. Onze vuurwerkwinkels en ophaalpunten zitten net over de grens tussen Nederland en Duitsland, in de buurt van Heerlen, Sittard en Nijmegen/Arnhem. Omdat de vuurwerkwinkels alleen tijdens de officiële vuurwerk verkoopdagen open mogen zijn, is het op deze dagen vaak behoorlijk druk in onze winkels. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om vooraf online te bestellen. Wij leggen je bestelling dan klaar zodat je zonder te hoeven wachten je vuurwerkbestelling mee terug neemt naar Nederland!

VuurwerkDuitsland verkoopt verschillende topmerken Duits vuurwerk. Bekijk hieronder de merken in onze collectie en ontdek vuurwerk met een top prijs/kwaliteit verhouding!

Meld je nu aan voor het assortimentalert

Vuurwerkduitsland.com

Op zoek naar top kwaliteit vuurwerk voor een vriendelijke prijs? VuurwerkDuitsland zit net over de grens met Nederland en heeft een ruime keuze aan topmerken Duits vuurwerk. Volledig legaal en knalhard de goedkoopste.

Over ons

Contact

AP-FEUERWERK GmbH
Adenauerstrasse 20 A2
52146 Würselen (Aachen)
+49 (0)2405 8924938
info@vuurwerkduitsland.com