Legaal vuurwerk kopen

Legaal vuurwerk kopen

In Nederland gelden er strenge regels rondom vuurwerk en dat is niet voor niets. Er vallen jaarlijks veel vuurwerkslachtoffers. De overgrote meerderheid daarvan is te danken aan illegaal vuurwerk. Vuurwerk dat niet aan de strenge veiligheidseisen van Nederland en de Europese Unie voldoet. Toch kopen veel Nederlanders hun vuurwerk in België, Duitsland en Polen. De echte vuurwerkliefhebber is namelijk op zoek naar bijzonder vuurwerk. Vuurwerk uit het buitenland staat namelijk bekend om de hardere knallen en spectaculaire effecten. Bij Vuurwerk Duitsland kun je legaal vuurwerk kopen dat toch aan al deze wensen voldoet.

  • Onze gehele collectie is voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Er is altijd een Nederlandse gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de Nederlandse markt en voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Als je legaal vuurwerk bij ons koopt, geniet je dus van het spektakel, zonder dat je een boete en zware ongelukken riskeert.

Welk vuurwerk is in Nederland toegestaan?

Grofweg is al het vuurwerk met een Nederlandse gebruiksaanwijzing en een Europees CE-keurmerk legaal. Toch zijn hierop een aantal uitzonderingen. Soms kun je namelijk wel vuurwerk kopen dat legaal is in de Europese Unie. Ander vuurwerk mag door dit CE-keurmerk en de Nederlandstalige handleiding in België afgestoken worden. Toch kan dit vuurwerk verboden zijn in Nederland. Denk aan strijkers (of ander vuurwerk zonder aansteeklont), vuurwerk dat flashkruit bevat, lawinepijlen, grote flowerbeds en Chinese rollen. Ook kleiner, onschuldig lijkend vuurwerk kan in Nederland verboden zijn. Hoewel Romeinse kaarsen en babypijltjes op het eerste gezicht saai lijken, is dat precies de reden dat sommigen besluiten om ze op anderen te richten.

Goedkoop legaal vuurwerk kopen

In onze webshop kun je legaal vuurwerk uit Duitsland en Polen voor een knalprijs kopen. Bekijk onze vuurwerk collectie met topmerken als Funke en Pyrocentury maar eens. En we gaan zelfs nog een stapje verder. Als klap op de vuurpijl kun je ook nog eens profiteren van onze aanbiedingen en combideals.

Legaal vuurwerk kopen

Meld je nu aan voor het assortimentalert

Vuurwerkduitsland.com

Op zoek naar top kwaliteit vuurwerk voor een vriendelijke prijs? VuurwerkDuitsland zit net over de grens met Nederland en heeft een ruime keuze aan topmerken Duits vuurwerk. Volledig legaal en knalhard de goedkoopste.

Legaal vuurwerk kopen

Contact

AP-FEUERWERK GmbH
Adenauerstrasse 20 A2
52146 Würselen (Aachen)
+49 (0)2405 8924938
info@vuurwerkduitsland.com