Vuurwerkdemo

Kom je ook naar onze vuurwerkshow op 14 december 2019?

(en krijg 10% korting op je vuurwerk bestelling)

In december 2019 organiseren wij weer onze bekende vuurwerkdemo die eindigt in een spectaculaire eindshow met Spaans en Italiaans vuurwerk. Benieuwd naar ons assortiment en wil je dit graag ter plaatse bestellen met een mooie korting van 10%? Dan zien we jou graag aankomende december!

Demo Funke en Gaoo vuurwerk

Tijdens ons jaarlijkse vuurwerk evenement demonstreren we het mooiste vuurwerk van o.a. Funke en Pyrocentury dat wij in onze collectie hebben. Zo krijg je een goed beeld van hoe het vuurwerk eruit ziet wanneer het wordt afgestoken. Van ons ontvang je een bestellijst om tijdens de demonstratie je wensenlijstje op bij te houden. Wanneer je deze de avond van de demo nog inlevert, krijg je een mooie korting op je bestelling van 10%. Na de demonstratie van ongeveer 20 minuten genieten we met z’n allen van een aansluitende finale met spectaculair professioneel vuurwerk van Italiaanse en Spaanse kwaliteit.

Locatie

Greilack 29
47546 Kalkar
Duitsland

Datum & tijd

14-12-2019 – Aanvang 19 uur

Route & parkeren

Meld je aan en ontvang korting!

Meld je aan voor de vuurwerkdemo van VuurwerkDuitsland en ontvang tijdens het evenement 10-15% korting op je bestelling!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je nu aan voor het assortimentalert

Vuurwerkduitsland.com

Op zoek naar top kwaliteit vuurwerk voor een vriendelijke prijs? VuurwerkDuitsland zit net over de grens met Nederland en heeft een ruime keuze aan topmerken Duits vuurwerk. Volledig legaal en knalhard de goedkoopste.

Vuurwerkdemo

Contact

AP-FEUERWERK GmbH
Adenauerstrasse 20 A2
52146 Würselen (Aachen)
+49 (0)2405 8924938
info@vuurwerkduitsland.com