Vuurwerk fanaten

Groot vuurwerk assortiment

Vuurwerk Duitsland heeft een groot aanbod van topkwaliteit Duits én Pools vuurwerk voor de echte vuurwerk fanaten! In onze webshop bewijzen wij dat kwaliteit vuurwerk niet duur hoeft te zijn. Zo verkopen wij prachtig knal– en siervuurwerk van merken zoals Di Blasio en Pyrocentury voor aantrekkelijke prijzen!

Legaal vuurwerk voor vuurwerk fanaten

Nederland hanteert strenge wetten omtrent het kopen, verkopen en vervoeren van vuurwerk. Deze wetten en regels dienen ervoor om de veiligheid van u en uw omgeving te waarborgen zodat gevaarlijke situaties worden voorkomen. Bij Vuurwerk Duitsland bent u verzekerd van veilig kwaliteit vuurwerk! Zo is al ons vuurwerk zorgvuldig geselecteerd en bevat het een CE-keurmerk en een Nederlandse handleiding.

Veel mensen vragen zich af: is vuurwerk halen uit Duitsland legaal? Het antwoord is ja! Vuurwerk uit Duitsland is volledig legaal, mits u zich onder het maximum van 25kg per persoon, auto of huis blijft. Onze collectie heeft zowel Duits als Pools vuurwerk dat voldoet aan de strikte Nederlandse en Europese wetgeving. Onze Vuurwerk Duitsland afhaal en verkooplocaties bevinden zich vlak aan de Nederlandse grens; zo hoeft u niet ver te reizen voor uw goede vuurwerk! Bovendien loopt u ook nog eens een groot risico op per ongeluk illegaal vuurwerk wanneer u het in Polen koopt. Bij Vuurwerk Duitsland kunt u dus de show stelen met legaal, maar voordelig vuurwerk!

Vuurwerkdemo

Speciaal voor onze vuurwerk fanaten houden we elk jaar in december een vuurwerkdemo in Duitsland! Hier vertonen we onze collectie en krijgt u ter plaatse 10% korting op ons assortiment. Zo kunt u inspiratie opdoen voor de jaarwisseling én genieten van de mooiste aanbiedingen. We sluiten de demo af met spectaculair professioneel vuurwerk van Spaanse en Italiaanse kwaliteit.

Vuurwerk fanaten community

Bij Vuurwerk Duitsland zijn we natuurlijk grote vuurwerk fanaten en dat zijn onze klanten ook! Daarom hebben wij een Instagram en Facebook opgericht waar wij onze vuurwerkupdates, memes en aanbiedingen posten.

Volg ons op onze social media en blijf up to date van de beste aanbiedingen en leukste posts!

Vuurwerk fanaten

Meld je nu aan voor het assortimentalert

Vuurwerkduitsland.com

Op zoek naar top kwaliteit vuurwerk voor een vriendelijke prijs? VuurwerkDuitsland zit net over de grens met Nederland en heeft een ruime keuze aan topmerken Duits vuurwerk. Volledig legaal en knalhard de goedkoopste.

Vuurwerk fanaten

Contact

AP-FEUERWERK GmbH
Adenauerstrasse 20 A2
52146 Würselen (Aachen)
+49 (0)2405 8924938
info@vuurwerkduitsland.com