Vuurwerk Den Haag

Groot assortiment vuurwerk

Uw buurman jaloers maken? Dat kan eenvoudig met het grote assortiment van topmerken voor knallende prijzen bij Vuurwerk Duitsland! Bij ons vindt u het gehele jaar door goed vuurwerk voor mooie prijzen van Duitse en Poolse merken zoals Pyrocentury en Funke Fireworks. Geniet van de aanbiedingen en combideals bij Vuurwerk Duitsland.

Vuurwerk Den Haag bestellen

In ons assortiment heeft u veel keus uit verschillende batterijen, sierpijlen, mortieren en knalvuurwerk. Bovendien bent u bij Vuurwerk Duitsland ervan verzekerd dat u 100% veilig vuurwerk bestelt. Al ons vuurwerk is voorzien van een CE-keurmerk en een Nederlandse handleiding. Het bestellen en ophalen van vuurwerk is in Duitsland daarom ook volledig legaal. Echter, moet u volgens de wetgeving wel onder de 25kg per persoon, auto en huis blijven qua vuurwerk. Blijf de massa voor en bestel uw vuurwerk online bij Vuurwerk Duitsland.

Vuurwerk vanuit Den Haag ophalen

In tegenstelling tot andere producten mag vuurwerk niet per post opgestuurd worden. Daarom trekken mensen massaal de Nederlandse grens over op de afhaaldagen, vaak op 28, 30 en 31 december om vuurwerk te halen en kopen in Duitsland. Wanneer u besteld via onze webshop kunt u op de afhaaldagen uw pakket komen ophalen in 1 van onze 3 verkooppunten naar keus. Onze verkooppunten liggen vlak aan de Nederlandse grens, in de buurt van Sittard, Nijmegen en Heerlen. Zo hoeft u niet ver vanuit Den haag te reizen om uw pakket op te halen. Deze leggen we alvast netjes voor u klaar zodat u niet lang in de rij hoeft te staan.

Eigen vuurwerk Den Haag show

Wilt u wat inspiratie opdoen voor de jaarwisseling? Elke december organiseert Vuurwerk Duitsland een vuurwerkdemo waarbij wij onze collectie laten zien van merken zoals Funke. Daarbij krijgt u ter plaatse nog 10% korting!

Vuurwerk in Den Haag? Bij Vuurwerk Duitsland vindt u kwaliteit merken voor knallende prijzen! 

Vuurwerk in Den Haag

Meld je nu aan voor het assortimentalert

Vuurwerkduitsland.com

Op zoek naar top kwaliteit vuurwerk voor een vriendelijke prijs? VuurwerkDuitsland zit net over de grens met Nederland en heeft een ruime keuze aan topmerken Duits vuurwerk. Volledig legaal en knalhard de goedkoopste.

Vuurwerk Den Haag

Contact

AP-FEUERWERK GmbH
Adenauerstrasse 20 A2
52146 Würselen (Aachen)
+49 (0)2405 8924938
info@vuurwerkduitsland.com