Vuurwerk Polen

Onveilig en illegaal vuurwerk uit Polen vermijden

Wanneer u vuurwerk in Polen koopt, loopt u het risico dat u per ongeluk illegaal en onveilig vuurwerk aanschaft. In onze webshop hebben wij een ruim assortiment van legaal Pools vuurwerk. Zo kunt u veilig vuurwerk uit Polen bij ons bestellen en op benzinekosten besparen bij het afhalen! Onze verkooppunten bevinden zich namelijk net over de Duitse grens.

Goedkoop Vuurwerk uit Polen bestellen

In onze webshop kunt u vuurwerk uit Polen vinden van de beste kwaliteit! De webshop van Vuurwerk Duitsland heeft een breed assortiment van Poolse topmerken voor scherpe prijzen, zoals: Funke. Wilt u nog meer besparen op uw vuurwerk? Bekijk dan onze aanbiedingen en combi deals!

Legaal vuurwerk Polen

Elk jaar rijden er veel mensen naar Polen om hun vuurwerk voorraad voor oud en nieuw in te slaan. Echter zijn ze vaak niet bewust van potentiële gevaren die daarbij komen kijken. Veel vuurwerk dat in Polen wordt verkocht is gevaarlijk en illegaal voor particuliergebruik. Gelukkig bent u bij Vuurwerk Duitsland ervan verzekerd dat het Poolse vuurwerk volledig voldoet aan de Nederlandse en Europese richtlijnen. Zo is het vuurwerk bij ons compleet legaal, mits het maximum van 25kg vuurwerk per persoon of auto niet wordt overschreden:

  • Ons vuurwerk is voorzien van een CE-keurmerk
  • Nederlandse gebruiksaanwijzing inbegrepen
  • Zorgvuldig geselecteerd vuurwerk voor de beste kwaliteit en veiligheid

Nederland hanteert strenge regels omtrent het kopen van vuurwerk die dienen om de veiligheid van iedereen te waarborgen. Bovendien brengt het kopen van potentieel illegaal Pools vuurwerk veel stress met zich mee. Zo riskeert u niet alleen een fikse boete, maar ook gevaarlijke situaties voor u en uw kennissen. Met het ruime van assortiment kunt u alsnog de show stelen met gegarandeerd legaal, maar voordelig vuurwerk!

Vuurwerk Polen afhalen

Online kunt u tegenwoordig eenvoudig diverse producten bestellen, zo ook Pools vuurwerk bij Vuurwerk Duitsland. Onze verkooppunten liggen nabij de Nederlandse en Belgische grens. Onze locaties bevinden zich in de buurt van Sittard en Heerlen. Hierdoor kunt u besparen op uw benzinekosten, want u hoeft geen vuurwerk meer uit Polen te halen. Profiteer het hele jaar door van de beste aanbiedingen en haal uw bestelling 28, 30 of 31 december op!

Bespaar uzelf stress en een lange autorit; bestel legaal vuurwerk uit Polen bij Vuurwerk Duitsland om er zonder zorgen van te genieten tijdens de jaarwisseling!

Vuurwerk Polen

Meld je nu aan voor het assortimentalert

Vuurwerkduitsland.com

Op zoek naar top kwaliteit vuurwerk voor een vriendelijke prijs? VuurwerkDuitsland zit net over de grens met Nederland en heeft een ruime keuze aan topmerken Duits vuurwerk. Volledig legaal en knalhard de goedkoopste.

Vuurwerk Polen

Contact

AP-FEUERWERK GmbH
Adenauerstrasse 20 A2
52146 Würselen (Aachen)
+49 (0)2405 8924938
info@vuurwerkduitsland.com