Vuurwerk België

Vuurwerk bestellen uit België?

Bent u van plan om goedkoop vuurwerk in België te kopen? Dit vuurwerk staat bekend om de lagere prijzen, het grote assortiment en de harde knallen. Helaas is er ook een hoop Belgisch vuurwerk te koop dat illegaal en zelfs gevaarlijk kan zijn. Daarom heeft Vuurwerk Duitsland het beste uit twee werelden, Wij hebben goedkoop en spectaculair vuurwerk. Bovendien voldoet ons vuurwerk aan alle Europese richtlijnen. Onze webshop biedt vuurwerk aan dat zowel in Nederland als in België niet te verkrijgen is. Zo hebben wij een breed assortiment van kwaliteitsmerken zoals Pyrocentury en Funke.

Een vuurwerkwinkel in België? Haal uw vuurwerk liever bij Vuurwerk Duitsland

Het vuurwerk uit België is veel spectaculairder. Helaas is het vaak illegaal en gebeuren er veel ongelukken mee. Een nieuwjaarsnacht in het ziekenhuis of op het politiebureau, daar zit toch niemand op te wachten? Waarom dus vuurwerk bij een vuurwerkwinkel in België halen wanneer u bij Vuurwerk Duitsland knallende aanbiedingen kunt vinden? Bij Vuurwerk Duitsland verkopen wij veel vuurwerk dat niet in een vuurwerkwinkel in België of Nederland te vinden is! Wij bewijzen dat een voordelig prijskaartje en kwaliteit vuurwerk hand in hand gaan.

Bij Vuurwerk Duitsland bent u ervan verzekerd dat u goed vuurwerk aanschaft. Hierdoor kunt u met een gerust hart genieten van uw eigen vuurwerkshow tijdens de jaarwisseling! Zo is vuurwerk kopen in Duitsland legaal, indien u onder de 25 kilo per persoon of per auto blijft. Daarnaast heeft al ons vuurwerk het CE-keurmerk met een Nederlandse handleiding inbegrepen.

Vuurwerk mag niet per post worden opgestuurd. U kunt daarom uw bestelling alleen ophalen op de afhaaldagen, namelijk op 28, 29 en 31 december. Wij zorgen er dan voor dat uw vuurwerk klaar ligt wanneer u deze komt afhalen. Zo hoeft u niet lang in de rij te staan! Onze verkooplocaties liggen vlak aan de Nederlandse grens, met 3 verkooppunten in de buurt van Heerlen, Sittard en Nijmegen.

Vuurwerkdemo in Duitsland

Heeft u inspiratie nodig voor uw eigen vuurwerkshow? Of bent u benieuwd naar onze collectie met topmerken? Elk jaar organiseren wij een vuurwerkdemo van ons assortiment met een 10% korting ter plaatse. Het eerste deel duurt 20 minuten waarbij we merken zoals Funke en Pyrocentury Fireworks demonstreren. We sluiten de vuurwerkdemo af met professioneel vuurwerk.

Vuurwerk topmerken koopt u niet in België, maar in Duitsland

Waarom zou u nog langer gevaarlijk vuurwerk uit België kopen, terwijl u aan de grens bij Vuurwerk Duitsland topmerken voor een topprijs kan bestellen in onze vuurwerkwinkel? Bekijk onze vuurwerk collectie!

Vuurwerk België

Meld je nu aan voor het assortimentalert

Vuurwerkduitsland.com

Op zoek naar top kwaliteit vuurwerk voor een vriendelijke prijs? VuurwerkDuitsland zit net over de grens met Nederland en heeft een ruime keuze aan topmerken Duits vuurwerk. Volledig legaal en knalhard de goedkoopste.

Vuurwerk België

Contact

AP-FEUERWERK GmbH
Adenauerstrasse 20 A2
52146 Würselen (Aachen)
+49 (0)2405 8924938
info@vuurwerkduitsland.com