Vuurwerk

Groot assortiment vuurwerk bij Vuurwerk Duitsland

Bij Vuurwerk Duitsland kunt u het hele jaar door uw vuurwerk online bestellen voor mooie prijzen. Zo heeft u geen last van de vuurwerkdrukte in de winkels aan het einde van het jaar én geniet u van de laagste aanbiedingen! Bij ons assortiment is er veel keus uit topmerken zoals Xplode, Pyrocentury en Evolution Fireworks met mooie combideals. Ga bijvoorbeeld knallend het nieuwe jaar in met onze Di Blasio strijkers of Gaoo Hammer Single Shots, af te halen bij onze locaties.

Legaal vuurwerk in Duitsland kopen

Nederlanders en Belgen hebben vaak de vraag of het legaal is om vuurwerk in Duitsland te kopen: het antwoord is ja! Desalniettemin zijn er bepaalde regels bij betrokken, zo moet u in Nederland onder de 25 kilo aan vuurwerk per persoon, per auto of huis blijven. Bovendien is een CE-keurmerk en een Nederlandse handleiding verplicht. Bij Vuurwerk Duitsland bent u verzekerd van legale consumentenvuurwerk vanuit Duitsland omdat wij voldoen aan alle Europese wettelijke eisen. Zo kunt u gerust genieten van het mooiste sier- en knalvuurwerk met uw familie en vrienden!

Veilig vuurwerk afsteken

Natuurlijk kijken wij vuurwerkfans ieder jaar weer uit om vuurwerk af te steken! Helaas is dit niet zonder risico’s, elk jaar gebeuren er alsnog veel ongelukken door het gebrek aan aandacht voor veiligheid. Bij Vuurwerk Duitsland vinden wij veiligheid een prioriteit; we zijn een legale vuurwerkwinkel met een grote attentie voor de veiligheidseisen van de Europese Unie. Draag daarom altijd een vuurwerkbril en kleding van nylon of katoen wanneer u vuurwerk afsteekt! Meer weten over het veilig afsteken van vuurwerk? Bekijk onze veiligheid pagina om optimaal voorbereid zijn voor de jaarwisseling!

Vuurwerk fanaten

Benieuwd naar nieuws over onze collecties en aanbiedingen? Word lid van onze community op Facebook of Instagram voor een kijkje achter de schermen en om up-to-date te blijven van de laatste Vuurwerk Duitsland acties!

Steel dit jaar de show met vuurwerk van Vuurwerk Duitsland! Bestel onze topmerken vooraf, zo kunt u van de beste aanbiedingen genieten én blijft u de menigte voor bij het afhalen.

Vuurwerk

Meld je nu aan voor het assortimentalert

Vuurwerkduitsland.com

Op zoek naar top kwaliteit vuurwerk voor een vriendelijke prijs? VuurwerkDuitsland zit net over de grens met Nederland en heeft een ruime keuze aan topmerken Duits vuurwerk. Volledig legaal en knalhard de goedkoopste.

Vuurwerk

Contact

AP-FEUERWERK GmbH
Adenauerstrasse 20 A2
52146 Würselen (Aachen)
+49 (0)2405 8924938
info@vuurwerkduitsland.com