Vuurwerk Maastricht

Vuurwerk vanuit Maastricht kopen

Koopt u uw vuurwerk ieder jaar in Maastricht? Denk er dit jaar eens aan om de grens over te steken en uw inkopen voor de jaarwisseling te doen bij Vuurwerk Duitsland. Hier kunt u uw vuurwerk alvast online bestellen en het tijdens de verkoopdagen komen ophalen bij ons verkooppunt in Herzogenrath.

Een ruim assortiment vuurwerk in Duitsland

Bij Vuurwerk Duitsland beschikken we over een uitgebreid assortiment aan bijzonder vuurwerk. Hier in Duitland zijn de regels voor vuurwerk net wat minder streng dan bij u in Maastricht. Daardoor kunnen wij uw vuurpijlen en knalvuurwerk voor een aantrekkelijke prijs aanbieden. Wij verkopen alleen de beste merken, zoals Pyrocentury en Funke. Funke is vooral bekend vanwege het vuurwerk dat u van vroeger kent, maar dan in een nieuw jasje.

Als u dit jaar dus niet wéér op de proppen wilt komen met hetzelfde vuurwerk als uw vrienden in Maastricht, moet u zeker uw inkopen in Duitsland komen doen. Om veiligheidsredenen is het nog mogelijk om uw vuurwerkbestelling per post te versturen. In plaats daarvan leggen wij uw vuurwerk alvast klaar, zodat u het snel kunt ophalen tijdens de inkoopdagen. Zo hoeft u niet zo lang te wachten en als u online bestelt profiteert u van onze knallende aanbiedingen. U hoeft uw vuurwerk alleen nog maar op te halen en mee terug naar Maastricht te nemen.

Veilig en legaal vuurwerk

Het vuurwerk uit Duitsland is veel beter dan dat uit Maastricht. Toch bent u gegarandeerd van veilig en legaal vuurwerk. Vuurwerk Duitsland levert namelijk de veiligheid en kwaliteit die geheel in overeenstemming is met de Europese wet- en regelgeving.

  • Al ons vuurwerk is voorzien van een CE-Keurmerk
  • Met een inbegrepen Nederlandse gebruiksaanwijzing
  • Secuur geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid

Zelf dient u er echter rekening mee te houden dat u niet meer dan 25 kg aan vuurwerk per auto, huis of persoon mag vervoeren. Als u zich aan de regels houdt, geniet u van een veilige en mooie jaarwisseling met prachtig vuurwerk.

Bestel nu online uw vuurwerk vanuit Maastricht

Komt u vuurwerk in Duitsland halen vanuit Maastricht? Neem dan eens een kijkje in onze collectie of profiteer van onze combideals!

Afhaalpunt Vuurwerk Maastricht

Meld je nu aan voor het assortimentalert

Vuurwerkduitsland.com

Op zoek naar top kwaliteit vuurwerk voor een vriendelijke prijs? VuurwerkDuitsland zit net over de grens met Nederland en heeft een ruime keuze aan topmerken Duits vuurwerk. Volledig legaal en knalhard de goedkoopste.

Vuurwerk Maastricht

Contact

AP-FEUERWERK GmbH
Adenauerstrasse 20 A2
52146 Würselen (Aachen)
+49 (0)2405 8924938
info@vuurwerkduitsland.com