Vuurwerk Klazienaveen

Vuurwerk vanuit Klazienaveen kopen

Bent u woonachtig in omgeving Klazienaveen en wilt u dit jaar groots uitpakken met uw vuurwerk? Kom dan eens een kijkje nemen over de grens. U bent van harte welkom bij Vuurwerk Duitsland. Bij ons kunt u alvast uw vuurwerk online kopen en vervolgens tijdens de verkoopdagen ophalen bij ons verkooppunt in Meppen.

Een ruim assortiment vuurwerk in Duitsland

Bij Vuurwerk Duitsland kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan geweldig vuurwerk. Bovendien is de wet- en regelgeving voor vuurwerk bij ons in Duitsland iets soepelere dan bij u in Klazienaveen. Daardoor kunnen wij uw knalvuurwerk en siervuurwerk voor een aangename prijs aanbieden. Bij ons zult u uitsluitend topmerken als Pyrocentury en Funke vinden. Funke herinnert u aan het vuurwerk van vroeger, maar heeft het in een modern jasje gestoken.

Wilt u de mooiste show van Klazienaveen geven met uw vuurwerk? Dan moet u zeker eens de grens oversteken en uw inkopen voor de jaarwisseling bij ons komen doen. De veiligheidsregels schrijven voor dat wij geen vuurwerk per post mogen versturen. Daarom kunt u het online kopen, zodat wij uw bestelling alvast klaar kunnen leggen tijdens de inkoopdagen. Dat scheelt u veel wachttijd en als klap op de vuurpijl krijgt u ook nog eens een knallende korting! Al met al zult u met een tevreden gevoel terugkeren met uw vuurwerk naar Klazienaveen.

Veilig en legaal vuurwerk

Hoewel het vuurwerk uit Duitsland een stuk spectaculairder is, kunt er gerust op zijn dat u veilig en legaal vuurwerk meeneemt naar Klazienaveen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij de veiligheid en kwaliteit leveren die geheel in overeenstemming is met de Europese wet- en regelgeving.

  • Al ons vuurwerk is voorzien van een CE-Keurmerk
  • Met een inbegrepen Nederlandse gebruiksaanwijzing
  • Secuur geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid

Zelf moet u er nog wel aan denken dat u niet meer dan 25 kg aan vuurwerk per auto, huis of persoon mag vervoeren of opslaan. Als u zich aan deze regel houdt, staat niets een gezellige jaarwisseling met fantastisch vuurwerk u meer in de weg.

Bestel nu online uw vuurwerk vanuit Klazienaveen

Komt u de grens over vanuit Klazienaveen om uw vuurwerk in te slaan? Bekijk dan onze collectie of profiteer van onze combideals!

Afhaalpunt Vuurwerk Klazienaveen

Meld je nu aan voor het assortimentalert

Vuurwerkduitsland.com

Op zoek naar top kwaliteit vuurwerk voor een vriendelijke prijs? VuurwerkDuitsland zit net over de grens met Nederland en heeft een ruime keuze aan topmerken Duits vuurwerk. Volledig legaal en knalhard de goedkoopste.

Vuurwerk Klazienaveen

Contact

AP-FEUERWERK GmbH
Adenauerstrasse 20 A2
52146 Würselen (Aachen)
+49 (0)2405 8924938
info@vuurwerkduitsland.com