Vuurwerk Kerkrade

Vuurwerk vanuit Kerkrade kopen

Woont in Kerkrade en bent u dit jaar weer van plan om vuurwerk in te slaan? Denk er dan eens over om de grens over te steken en uw inkopen voor oud & nieuw te komen doen bij Vuurwerk Duitsland. Hier kunt u alvast uw vuurwerk online bestellen en tijdens de verkoopdagen komen afhalen op ons verkooppunt in Herzogenrath.

Een ruim assortiment vuurwerk in Duitsland

Wij van Vuurwerk Duitsland hebben een groot assortiment aan fantastisch vuurwerk dat u niet in Nederland kunt vinden. Daarnaast zijn de richtlijnen voor vuurwerk ier net wat minder streng dan bij u in Kerkrade. Daardoor kunnen wij uw mortieren en vuurpijlen een stuk goedkoper aanbieden. Vuurwerk Duitsland verkoopt alleen topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Pyrocentury en Funke, welke bekend geworden is vanwege het retro-vuurwerk maar dan in een eigentijds jasje.

Steekt uw vuurwerk altijd schril af tegen dat van uw buurman in Kerkrade? Dat zal dit jaar wel anders zijn als u uw inkopen voor de jaarwisseling komt doen bij Vuurwerk Duitsland. Het is om veiligheidsredenen niet toegestaan om vuurwerk per post te versturen. U kunt echter nu alvast online bestellen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw vuurwerk alvast klaar ligt op de inkoopdagen. Dan hoeft u niet zo lang te wachten en als klap op de vuurpijl geniet u van knallende kortingen als u nu online bestelt! U hoeft uw vuurwerk dus alleen maar mee terug naar Kerkrade te nemen en u kunt genieten van een mooie oudejaarsdag!

Veilig en legaal vuurwerk

Hoewel het vuurwerk dat u bij ons in Duitsland koopt een stuk spectaculairder is, kunt u ervan uitgaan dat u veilig en legaal vuurwerk naar Kerkrade haalt. Wij zorgen voor de kwaliteit en veiligheid die geheel in overeenstemming is met de Europese wet- en regelgeving.

  • Al ons vuurwerk is voorzien van een CE-Keurmerk
  • Met een inbegrepen Nederlandse gebruiksaanwijzing
  • Secuur geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid

Denk er zelf wel aan dat u niet meer dan 25 kg aan vuurwerk per auto, huis of persoon mag vervoeren of opslaan. Dan kunt u met een gerust hart genieten van een mooie oud & nieuw met een spectaculaire vuurwerkshow!

Bestel nu online uw vuurwerk vanuit Kerkrade

Komt u vanuit Kerkrade om uw vuurwerk in Duitsland te halen? Bekijk dan onze collectie of profiteer van onze combideals!

Afhaalpunt Vuurwerk Kerkrade

Meld je nu aan voor het assortimentalert

Vuurwerkduitsland.com

Op zoek naar top kwaliteit vuurwerk voor een vriendelijke prijs? VuurwerkDuitsland zit net over de grens met Nederland en heeft een ruime keuze aan topmerken Duits vuurwerk. Volledig legaal en knalhard de goedkoopste.

Vuurwerk Kerkrade

Contact

AP-FEUERWERK GmbH
Adenauerstrasse 20 A2
52146 Würselen (Aachen)
+49 (0)2405 8924938
info@vuurwerkduitsland.com