Vuurwerk Geleen

Vuurwerk vanuit Geleen kopen

Bent u van plan om vuurwerk in Geleen te kopen voor de jaarwisseling? Graag nodigen we u in plaats daarvan uit om eens een kijkje over de grens te komen nemen. Bij Vuurwerk Duitsland kunt u alvast uw vuurwerk online bestellen, zodat u het snel op kunt komen halen tijdens de verkoopdagen bij ons verkooppunt in Selfkant.

Een ruim assortiment vuurwerk in Duitsland

Bij Vuurwerk Duitsland beschikken we over een zeer uitgebreid assortiment aan bijzonder Duits vuurwerk. Daarnaast zijn de richtlijnen voor vuurwerk in Duitsland soepeler dan bij u in Geleen, zodat wij uw cakes en mortieren een stuk goedkoper kunnen aanbieden. Wij hebben alleen de beste merken, zoals Pyrocentury en Funke. Die laatste is beroemd vanwege het nostalgische vuurwerk in een modern jasje.

Wilt u deze jaarwisseling met uw vuurwerk indruk maken op uw vrienden in Geleen? Dan moet u zeker uw inkopen voor oud & nieuw bij Vuurwerk Duitsland komen doen. Helaas is het vanwege de veiligheid alleen niet toegestaan om uw bestelling per post op te sturen. Bestel daarom nu online en wij leggen het vuurwerk alvast voor u klaar tijdens de inkoopdagen. Dan hoeft u veel minder lang te wachten en als klap op de vuurpijl krijgt u ook nog eens knallende kortingen als u nu via onze webshop bestelt. Zo hoeft u uw vuurwerk alleen nog maar op te halen en mee te nemen naar Geleen!

Veilig en legaal vuurwerk

Het vuurwerk in Duitsland is een stuk spectaculairder dan het vuurwerk uit Geleen. Toch kunt u er zeker van zijn dat het veilig en legaal is. Wij leveren namelijk altijd de veiligheid en kwaliteit die geheel in overeenstemming is met de Europese wet- en regelgeving.

  • Al ons vuurwerk is voorzien van een CE-Keurmerk
  • Met een inbegrepen Nederlandse gebruiksaanwijzing
  • Secuur geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid

Denk eraan dat u zelf niet meer dan 25 kg aan vuurwerk per auto, huis of persoon mag vervoeren of opslaan. Dan geniet u met een veilig gevoel van een mooie oud & nieuw met fantastisch vuurwerk!

Bestel nu online uw vuurwerk vanuit Geleen

Steekt u de grens over vanuit Geleen en komt u vuurwerk kopen in Duitsland? Bekijk alvast onze collectie of profiteer van onze combideals!

Afhaalpunt Vuurwerk Geleen

Meld je nu aan voor het assortimentalert

Vuurwerkduitsland.com

Op zoek naar top kwaliteit vuurwerk voor een vriendelijke prijs? VuurwerkDuitsland zit net over de grens met Nederland en heeft een ruime keuze aan topmerken Duits vuurwerk. Volledig legaal en knalhard de goedkoopste.

Vuurwerk Geleen

Contact

AP-FEUERWERK GmbH
Adenauerstrasse 20 A2
52146 Würselen (Aachen)
+49 (0)2405 8924938
info@vuurwerkduitsland.com