Vuurwerk Heerlen

Vuurwerk vanuit Heerlen kopen

Woont u in de omgeving van Heerlen en wilt u dit jaar vuurwerk bestellen? Passeer dan even de grens en kom uw knallers en pijlen inslaan bij Vuurwerk Duitsland. U kunt nu alvast uw vuurwerk online kopen en uw bestelling tijdens de verkoopdagen eenvoudig ophalen bij ons verkooppunt in Herzogenrath.

Een ruim assortiment vuurwerk in Duitsland

Wij van Vuurwerk Duitsland hebben een breed assortiment aan uniek vuurwerk dat u nergens anders kunt kopen. Dat komt omdat de richtlijnen voor vuurwerk hier net wat minder streng zijn dan bij u in Heerlen. Dat betekent ook dat u hier uw shells en batterijen voor een veel lagere prijs kunt krijgen. Bovendien biedt Vuurwerk Duitsland alleen topmerken aan, zoals Pyrocentury en Funke. Die laatste is vooral bekend van het vuurwerk dat u kent van vroeger, maar dan in een modern jasje.

Heeft uw broer uit Heerlen ieder jaar weer spectaculairder vuurwerk dan u? Dat is dit jaar verleden tijd als u uw inkopen bij Vuurwerk Duitsland doet. Het is vanwege de veiligheid niet toegestaan om uw vuurwerk per post naar u toe te sturen. Daarom raden wij u aan om nu alvast online te bestellen, zodat we uw vuurwerk alvast voor u kunnen klaarleggen. Op de inkoopdagen hoeft u dan veel minder lang te wachten en als klap op de vuurpijl kunt u profiteren van fantastische kortingen die alleen online gelden. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is uw vuurwerk mee terug nemen naar Heerlen.

Veilig en legaal vuurwerk

In Duitsland kunt u veel spectaculairder vuurwerk kopen dan in Heerlen. Dat betekent niet dat dit vuurwerk onveilig of illegaal is. Vuurwerk Duitsland zorgt ervoor dat al het vuurwerk dat verkocht wordt geheel in overeenstemming is met de Europese wet- en regelgeving.

  • Al ons vuurwerk is voorzien van een CE-Keurmerk
  • Met een inbegrepen Nederlandse gebruiksaanwijzing
  • Secuur geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid

Zelf mag u echter niet meer dan 25 kg aan vuurwerk per auto, huis of persoon vervoeren of opslaan. Als u zich daaraan houdt, staat niet u in de weg om te genieten van een prachtige jaarwisseling met bijzonder vuurwerk.

Bestel nu online uw vuurwerk vanuit Heerlen

Vanuit Heerlen is het heel makkelijk om de grens over te steken en in Duitsland vuurwerk te kopen. Bekijk alvast onze collectie of profiteer van onze combideals!

Afhaalpunt Vuurwerk Heerlen

Meld je nu aan voor het assortimentalert

Vuurwerkduitsland.com

Op zoek naar top kwaliteit vuurwerk voor een vriendelijke prijs? VuurwerkDuitsland zit net over de grens met Nederland en heeft een ruime keuze aan topmerken Duits vuurwerk. Volledig legaal en knalhard de goedkoopste.

Vuurwerk Heerlen

Contact

AP-FEUERWERK GmbH
Adenauerstrasse 20 A2
52146 Würselen (Aachen)
+49 (0)2405 8924938
info@vuurwerkduitsland.com