Funke fireworks

Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

Funke vuurwerk kopen?

Elk jaar maken maken wij in samenwerking met Funke Fireworks een compound selectie, speciaal voor u! U kunt dit bijzondere vuurwerk het gehele jaar door online bestellen en ophalen op onze verkooppunten op 29, 30 en 31 december 2021. Wij hebben een ruime keuze aan Funke vuurwerk van prima kwaliteit en een aantrekkelijke prijs.

Funke Fireworks: traditioneel Chinees vuurwerk in een nieuw jasje

Funke Fireworks staat bekend om zijn retro-vuurwerk in een nieuw jasje. Deze importeur wil namelijk vernieuwend zijn in traditioneel Chinees vuurwerk. Hun motto is dan ook “Make China great again”. In Duitsland is Funke vooral groot geworden door de import van de traditionele Chinese Böllers, maar met een Funke compund steelt u pas echt de show! Door de strenge kwaliteitseisen die dit merk stelt aan haar producten, kunt u er zeker van zijn dat u echt goed voorwerk in huis haalt.

Veilig en legaal Funke compounds kopen

U kunt zonder problemen vuurwerk in Duitsland kopen en mee naar Nederland nemen. Om te voorkomen dat u per ongeluk illegaal vuurwerk koopt, hebben wij een strenge selectie voor u gemaakt. Bij Vuurwerk Duitsland bieden we alleen legaal Funke vuurwerk aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid en boetes. U kunt er volledig vanuit gaan dat al onze Funke Fireworks vuurwerk compounds in overeenstemming zijn met de Europese wetgeving.

  • Al ons vuurwerk is voorzien van een CE-Keurmerk
  • Met een inbegrepen Nederlandse gebruiksaanwijzing
  • Secuur geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid

Als u vuurwerk bij ons koopt, zijn er echter wel wetten en regels waar u zichzelf aan dient te houden. Zo mag u niet meer dan 25 kg aan vuurwerk per auto, huis of persoon meenemen. Indien u zich aan deze richtlijnen houdt, kunt u met een gerust hart genieten van het mooie Funke Fireworks vuurwerk compunds die wij speciaal voor u geselecteerd hebben.