Zakelijk afhalen

Zakelijk afhalen in Duitsland

Zakelijke bestellingen mogen in Duitsland het hele jaar afgehaald worden. Hier is geen extra vuurwerkvergunning voor nodig, enkel een bewijs dat het een zakelijke transactie betreft. In het voorseizoen van 2022 is onze webwinkel enkel open voor zakelijke bestellingen. Dit om te voorkomen dat door Coronamaatregelen opnieuw veel klanten teleurgesteld moeten worden. Zodra er redelijke zekerheid is dat we dit jaar vuurwerk kunnen uitleveren gaat onze webwinkel weer open voor iedereen.
Indien je over een onderneming met een KVK-nummer beschikt, kunnen we op verzoek een zakelijk account aanmaken waarmee je kunt bestellen in de webwinkel. Het afhalen van de bestelling mag gedaan worden door de eigenaar of via een volmacht door een vertegenwoordiger van de eigenaar van het bedrijf.
Onze ophaallocatie is gelegen in Reken, Duitsland. Het precieze adres staat vermeld in de bevestigingsmail.

Kom je bestelling zakelijk ophalen in Duitsland

Vul je gegevens in en selecteer je gewenste ophaaldatum en tijd.


Meld je nu aan voor het assortimentalert

Vuurwerkduitsland.com

Op zoek naar top kwaliteit vuurwerk voor een vriendelijke prijs? VuurwerkDuitsland zit net over de grens met Nederland en heeft een ruime keuze aan topmerken Duits vuurwerk. Volledig legaal en knalhard de goedkoopste.

Zakelijk afhalen

Contact

AP-FEUERWERK GmbH
Adenauerstrasse 20 A2
52146 Würselen (Aachen)
+49 (0)2405 8924938
info@vuurwerkduitsland.com