Vuurwerk kopen België

Vuurwerk kopen vanuit België

Het is tegenwoordig eenvoudig om producten online te vinden en te bestellen, dit geldt ook voor vuurwerk. Bij Vuurwerk Duitsland verkopen wij goed vuurwerk dat u zowel in Nederland als in België niet kunt kopen. Zo kunt u in onze webshop een breed assortiment vinden van topmerken zoals Funke, Xplode en Pyrocentury.

Vuurwerk vanuit België bestellen, afhalen in Duitsland

In tegenstelling tot pakketjes die bij u aan huis bezorgd worden, mag vuurwerk niet per post worden opgestuurd. U kunt daarom uw bestelling alleen ophalen op de vastgestelde afhaaldagen, namelijk op 28, 29 en 31 december. Wij zorgen er dan voor dat uw vuurwerk klaar ligt wanneer u deze komt afhalen. Zo hoeft u niet lang in de rij te staan! Onze verkooplocaties liggen vlak aan de Nederlandse grens, met 3 verkooppunten in de buurt van Heerlen, Sittard en Nijmegen.

Legaal en kwaliteit vuurwerk kopen vanuit België

Bij Vuurwerk Duitsland bewijzen we dat kwaliteit vuurwerk en een voordelig prijskaartje hand in hand gaan! Bovendien bent u bij ons ervan verzekerd dat u legaal vuurwerk aanschaft volgens de Nederlandse en Europese richtlijnen. Hierdoor kunt gerust genieten van uw XXL Batterijen of siervuurwerk tijdens de jaarwisseling! Vuurwerk kopen in Duitsland is dus legaal, mits de limiet van 25 kilo per auto, huis of persoon niet wordt overschreden. Daarnaast is al ons vuurwerk gecertificeerd met een CE-keurmerk en is er een Nederlandse handleiding inbegrepen.

Vuurwerkdemo

Bent u een vuurwerkliefhebber en wilt u inspiratie voor oud en nieuw? Vuurwerk Duitsland organiseert elk jaar een vuurwerkdemo in december om de collectie van het jaar te presenteren. Na de vuurwerkdemo krijgt u ter plaatse ook 10%-15% korting op onze collectie! Allereerst demonstreren we merken zoals Pyrocentury, Gaoo en Funke. Daarna sluiten we de show af met professioneel Italiaans en Spaans vuurwerk.

Waarom vuurwerk kopen in België wanneer je aan de grens knallend vuurwerk voor knallende prijzen kan halen bij Vuurwerk Duitsland?

Vuurwerk kopen België

Meld je nu aan voor het assortimentalert

Vuurwerkduitsland.com

Op zoek naar top kwaliteit vuurwerk voor een vriendelijke prijs? VuurwerkDuitsland zit net over de grens met Nederland en heeft een ruime keuze aan topmerken Duits vuurwerk. Volledig legaal en knalhard de goedkoopste.

Contact

AP-FEUERWERK GmbH
Adenauerstrasse 20 A2
52146 Würselen (Aachen)
+49 (0)2405 8924938
info@vuurwerkduitsland.com