Contacteer ons +49 (0)2405 8924938
 
KNALHARD DE GOEDKOOPSTE
Topkwaliteit vuurwerk voor Duitse prijzen
 
VUURWERKVERKOOP 2018
Vuurwerkverkoop op 28, 29 en 31.12.2018
 
TOPKWALITEIT VUURWERK
U vind bij ons alleen de exclusiefste merken

Vuurwerk gehele jaar verkrijgbaar

Het hele jaar kindervuurwerk kopen in Duitsland

Net als in Nederland, wordt er in Duitsland alleen vuurwerk verkocht op speciale verkoopdagen. U kunt echter wel het hele jaar kindervuurwerk kopen uit de categorieën F1, T1 en P1. Denk hierbij aan fakkels of rookbommen. Zo kunnen jong en oud genieten van de jaarwisseling met prachtig vuurwerk.

Online kindervuurwerk kopen in Duitsland

U kunt het hele jaar vuurwerk kopen dat bestemd is voor kinderen. Veel mensen kopen kindervuurwerk samen met hun knalvuurwerk of siervuurwerk. Dat vuurwerk is slechts een aantal dagen van het jaar in Duitsland te koop. Indien u online bestelt, leggen wij uw vuurwerk bestelling alvast voor u klaar. Zo hoeft u het alleen maar af te komen halen. Wilt u kindervuurwerk kopen voor een andere gelegenheid dan oud- en nieuw? Dan kunt u dit het hele jaar online bestellen en af komen halen.

Legaal en veilig kindervuurwerk kopen in Duitsland

In Duitsland kunt u kindervuurwerk kopen als u 18 jaar of ouder bent. In Nederland mogen uw kinderen van 12 jaar of ouder dit vuurwerk afsteken. Als u zicht houdt aan de wetten en regels op het gebied van vuurwerk uit Duitsland, mag u Duits vuurwerk mee naar Nederland nemen. Wij verkopen alleen legaal kindervuurwerk:

  • Voorzien van een CE-keurmerk.
  • Met een Nederlandse handleiding.
  • Wij hebben een selectie gemaakt van vuurwerk dat u in Nederland af mag steken.

Zo bent u er zeker van dat u geen illegaal vuurwerk koopt.

Er zijn geen producten in deze categorie.