Vuurpijlen

Enige resultaat

Vuurpijlen kopen in Duitsland

Voor de nieuwjaarsviering wilt u natuurlijk mooie vuurpijlen kopen. Wist u dat men dit vuurwerk al in het jaar 300 voor Christus in China afschoot? Geen wonder dat veel mensen deze traditie zien als dé manier om het nieuwe jaar in te schieten. Onze vuurpijlen uit Duitsland zijn van uitstekende kwaliteit en stukken goedkoper dan in Nederland. Richt u uw pijlen op Duitsland? In onze vuurwerkwinkel koopt u veel vuurpijlen voor weinig!

Goedkope vuurpijlen kopen uit Duitsland

Het vuurwerk in Duitsland is stukken goedkoper dan in Nederland. U kunt dus meer vuurpijlen kopen voor uw geld. Van mooie kleurrijke effecten tot een harde knal. In ons assortiment vindt u grote voordeelverpakkingen en prachtige pijlen.

Bestel uw vuurpijlen online

Het kan erg druk zijn in onze vuurwerkwinkel tijdens de verkoopdagen in Duitsland. Elk jaar weer komen er veel mensen naar Duitsland om vuurwerk te kopen. Als u uw vuurpijlen online bestelt, hoeft u nooit lang te wachten. Wij leggen uw bestelling klaar, zodat u uw pijlen alleen hoeft af te halen.

Veilig vuurwerk kopen in Duitsland

Alle vuurpijlen uit Duitsland zijn veilig en legaal. Dat komt omdat er in Duitsland minder gram kruit is toegestaan dan in Nederland. Vuurwerk kopen in Duitsland mag alleen als u zich houdt aan richtlijnen voor vuurwerk uit Duitsland. Wij verkopen alleen legaal vuurwerk:

  • Voorzien van een CE-keurmerk.
  • Met een Nederlandse handleiding.
  • Wij hebben een selectie gemaakt van vuurwerk dat u in Nederland af mag steken.

Zo bent u er zeker van dat u geen illegaal vuurwerk koopt.