Siervuurwerk

Toont alle 9 resultaten

Siervuurwerk kopen in Duitsland

Vuurwerk staat onder andere bekend om de harde knallen. Steeds meer mensen willen echter mooi siervuurwerk kopen om met vrienden en familie van te genieten. Daarom bieden wij bijzonder Duits siervuurwerk aan. Zo kunt u samen met de mensen waarmee u het nieuwe jaar viert, genieten van deze oogverblindende fonteinen en vuurballen.

Goedkoop siervuurwerk kopen uit Duitsland

In Duitsland liggen de prijzen voor vuurwerk een stuk lager. Dat betekent dat u samen met uw uw vrienden nog meer siervuurwerk af kunt steken. Wij verkopen prachtig siervuurwerk voor een lage prijs.

Bestel uw siervuurwerk online

Veel Nederlanders rijden tijdens de verkoopdagen de grens over om goedkoop vuurwerk in Duitsland in te slaan. Dan kan het erg druk zijn in onze winkels. Bestel uw vuurwerk via onze online vuurwerkwinkel, want dan hoeft u nooit lang te wachten. Wij leggen uw bestelling klaar en u kunt uw siervuurwerk direct af komen halen.

Legaal en veilig vuurwerk kopen in Duitsland

In Duitsland gelden ongeveer dezelfde regels als in Nederland. Het vuurwerk dat u in Duitsland koopt is dus veilig en legaal. Als u zich houdt aan de de wetgeving rondom vuurwerk vanuit Duitsland, is het afsteken van Duits vuurwerk in Nederland toegestaan. Wij verkopen alleen legaal vuurwerk:

  • Voorzien van een CE-keurmerk.
  • Met een Nederlandse handleiding.
  • Wij hebben een selectie gemaakt van vuurwerk dat u in Nederland af mag steken.

Zo bent u er zeker van dat u geen illegaal vuurwerk koopt.