Pakketten

Enige resultaat

Vuurwerkpakketten

Wilt u inkopen doen voor de jaarwisseling, maar niet urenlang op zoek naar de mooiste vuurpijlen of het mooiste siervuurwerk? Bij ons kunt u de mooiste vuurwerkpakketten bestellen!

Speciaal samengestelde vuurwerkpakketten

Onze experts hebben de mooiste pakketten siervuurwerk voor u samengesteld. Dit bespaart u niet alleen een hoop uitzoekwerk, maar ook een hoop geld. Duits vuurwerk is namelijk veel goedkoper dan het vuurwerk in Nederland.

Bestel uw siervuurwerk pakket online

Op de verkoopdagen steken veel Nederlanders namelijk de grens over om vuurwerk te kopen in Duitsland. Het kan dan erg druk zijn in onze vuurwerkwinkels, waardoor u lang moet wachten. Als u uw siervuurwerk pakket online bestelt, bespaart u uzelf niet alleen geld, maar ook een hoop tijd. Wij leggen uw vuurwerkpakket alvast voor u klaar in onze winkel. U hoeft deze dan alleen af te komen halen.

Veilige siervuurwerk pakketten uit Duitsland

De vuurwerkpakketten die u in Duitsland koopt zij veilig en legaal. Dat komt omdat er in Duitsland ongeveer dezelfde regels gelden als in Nederland op het gebied van vuurwerk.Het is toegestaan om uw Duitse vuurwerk mee naar Nederland mee te nemen, mits u zich houdt aan de regels die hiervoor gelden. Wij verkopen alleen legaal vuurwerk:

  • Voorzien van een CE-keurmerk.
  • Met een Nederlandse handleiding.
  • Wij hebben een selectie gemaakt van vuurwerk dat u in Nederland af mag steken.

Zo bent u er zeker van dat u geen illegaal vuurwerk heeft.