Knalvuurwerk

Showing all 4 results

Knalvuurwerk kopen in Duitsland

Wilt u indruk maken met de hardste knallers van de buurt? Dan moet u zeker knalvuurwerk kopen in Duitsland. Natuurlijk geniet iedereen van siervuurwerk of mooie vuurpijlen, maar met dit knalvuurwerk gaat u pas echt knallend het nieuwe jaar in! Duitse knallers knallen net wat harder! En mensen die vuurwerk kopen in Duitsland, zijn vaak een stuk goedkoper uit dan in Nederland.

Een ruim assortiment aan Duits knalvuurwerk

In Duitsland verkopen we Cobra’s en nitraten die uw buurt op zijn grondvesten laten schudden. Vuurwerkduitsland.com heeft een ruim assortiment aan knalvuurwerk dat u net over de grens op kunt halen voor een aantrekkelijke prijs.

Uw knallers online kopen

Ieder jaar komen veel Nederlanders naar Duitsland om net wat zwaarder knalvuurwerk te kopen dan dat in Nederland verkrijgbaar is. Het kan daarom erg druk zijn in onze winkels tijdens de verkoopdagen. Om te voorkomen dat u lang moet wachten, kunt u online uw vuurwerk bestellen. Wij leggen uw bestelling voor u klaar, zodat u het alleen maar af hoeft te halen. Dat bespaart u een hoop tijd en ergernis.

Veilig knalvuurwerk kopen in Duitsland

Hoewel Duits vuurwerk net wat harder knalt dan het Nederlandse vuurwerk, kunt u ervan uitgaan dat u veilig vuurwerk koopt. Het is toegestaan om vuurwerk uit Duitsland te halen, maar de hoeveelheid en soorten zijn, net als in Nederland, aan regels verbonden. Wij verkopen alleen legaal vuurwerk:

  • Voorzien van een CE-keurmerk.
  • Met een Nederlandse handleiding.
  • Wij hebben een selectie gemaakt van vuurwerk dat in Nederland afgestoken mag worden.

Zo bent u er zeker van dat u geen illegaal vuurwerk koopt.