Di Blasio Elio

Enige resultaat

Di Blasio Elio vuurwerk kopen?

Di Blasio Elio Fireworks is vooral bekend vanwege het populaire Cobra vuurwerk. Als je van hard knalvuurwerk houdt, kun je niet om dit bedrijf heen. Di Blasio Elio verkoopt echter ook vuurwerk dat u veilig en legaal met oud & nieuw kunt afsteken. Vergis je niet. want ook met dit vuurwerk ga je het nieuwe jaar gegarandeerd in met een luide knal! Het vuurwerk van Di Blasio Elio verkopen wij het hele jaar door via onze webshop. Bestel het nu en wij leggen het alvast voor u klaar. U bent vervolgens van harte welkom om het op te halen op onze verkooppunten op 29, 30 en 31 december 2021. Dat scheelt weer lange wachttijden.

Legaal Italiaans knalvuurwerk

Het vuurwerk dat geproduceerd wordt deze Italiaanse fabrikant, wordt vooral gebruikt voor professionele vuurwerkshows. Nu zijn er varianten met zwart buskruit op de markt gebracht voor de verkoop in Duitsland. Zo kan iedereen legaal genieten van deze harde knallen. Het is toegestaan om Di Blasio Elio vuurwerk in Duitsland te kopen en mee te nemen naar Nederland. Hierbij dient u wel rekening te houden met de richtlijnen voor vuurwerk uit Duitsland. Het vuurwerk dat u via onze vuurwerkwinkel bestelt, is in overeenstemming zijn met de Europese wetgeving.

  • Al ons vuurwerk is voorzien van een CE-Keurmerk
  • Met een inbegrepen Nederlandse gebruiksaanwijzing
  • Secuur geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid

Mocht u het legale vuurwerk van Di Blasio Elio bij ons in Duitsland willen kopen, dan zijn er wel wetten en regels waar u zichzelf aan dient te houden. Zo geldt er een maximum van 25 kg aan vuurwerk per auto, huis of persoon. Als u zich aan deze richtlijnen houdt, is het volledig legaal om vuurwerk uit Duitsland te importeren. Zo kunt u met een gerust hart genieten van deze harde knallers!