Combi deals

Toont alle 2 resultaten

Vuurwerk combi deals uit Duitsland

Met onze vuurwerk combi deals krijgt u verschillende soorten vuurwerk voor een aantrekkelijke prijs. Wij hebben een aantal bijzondere combi boxen samengesteld. Deze vuurwerk combi’s uit Duitsland bevatten speciaal geselecteerde cakes en batterijen die uw buurt tijdens de nieuwjaarsviering veranderen in één grote vuurwerkshow.

Speciaal geselecteerde vuurwerk combi’s uit Duitsland

In Duitsland verkopen we vuurwerk dat niet in Nederland verkrijgbaar is. Zo kunt u hier bijzondere, maar zeer fraaie producten kopen. Bovendien is het vuurwerk dat u net over de grens koopt, stukken goedkoper dan in Nederland. Met onze combi deals krijgt u daar bovenop ook nog eens een hoop extra korting. Veel vuurwerkplezier voor een zeer aantrekkelijke prijs gegarandeerd tijdens de jaarwisseling!

Bestel uw vuurwerk combi deals online

Bestel uw vuurwerk combi’s uit Duitsland online. Zo combineert u niet alleen vuurwerk, maar ook korting en gemak! Tijdens de dagen dat we vuurwerk in Duitsland mogen verkopen, trekken er namelijk veel Nederlanders de grens over om vuurwerk in te slaan. De wachttijden zijn dan lang. Als u uw vuurwerk online koopt, leggen wij het voor u klaar. U hoeft het alleen maar af te komen halen.

Veilig vuurwerk kopen in Duitsland

U kunt ervan uitgaan dat het vuurwerk dat u in Duitsland bij ons koopt, veilig en legaal is. In Duitsland gelden namelijk bijna dezelfde regels. Het is dus toegestaan om vuurwerk in Duitsland te kopen, mits u zich houdt aan de regels. Wij verkopen alleen legaal vuurwerk:

  • Voorzien van een CE-keurmerk.
  • Met een Nederlandse handleiding.
  • Wij hebben een selectie gemaakt van vuurwerk dat u in Nederland af mag steken.

Zo bent u er zeker van dat u geen illegaal vuurwerk koopt.