Cakeboxen

Toont alle 3 resultaten

Grote vuurwerk cakes kopen

Onze cakeboxen zijn megabatterijen waarmee u het nieuwe jaar met een enorm spektakel inluidt. Met meer dan 80 of 100 shots minutenlang vuurwerkspektakel, doet u bijna niet onder voor de professionals. cakeboxen dient u zelf nog door te verbinden. Kom deze grote vuurwerk cakes kopen in Duitsland voor een knalprijs!

Online grote batterijen kopen uit Duitsland

In Duitsland geldt, net zoals in Nederland, dat we alleen vlak voor de jaarwisseling vuurwerk mogen verkopen. Op deze verkoopdagen is het vaak erg druk in onze winkels. Wij adviseren u daarom uw vuurwerk alvast online te bestellen. Wij leggen uw bestelling alvast klaar. U kunt deze dan eenvoudig en snel op komen halen tijdens de verkoopdagen. Geniet van een snelle service en koop uw grote vuurwerk cakes online.

Koop legale en veilige megabatterijen in Duitsland

Hoewel onze grote vuurwerkcakes voor enorm veel spektakel zorgen, zijn ze veiliger dan andere soorten vuurwerk. U hoeft immers maar één lont aan te steken. Door hun omvang blijven ze ook stabiel op de grond staan. In Duitsland gelden ongeveer dezelfde vuurwerkregels als in Nederland. Dat houdt in dat u legaal vuurwerk in Duitsland kunt halen. U moet zich wel houden aan een aantal regels voor vuurwerk uit Duitsland. Wij verkopen alleen legaal vuurwerk:

  • Voorzien van een CE-keurmerk.
  • Met een Nederlandse handleiding.
  • Wij hebben een selectie gemaakt van vuurwerk dat u in Nederland af mag steken.

Zo bent u er zeker van dat u geen illegaal vuurwerk koopt.