Batterijen

Resultaat 1–12 van de 22 resultaten wordt getoond

Vuurwerk cakes kopen

Steel de show en kom vuurwerk cakes kopen in Duitsland. U hoeft hiervoor maar één lont aan te steken. Dat maakt cakeboxen niet alleen eenvoudiger, maar ook veiliger dan losse vuurpijlen. Maak indruk in uw buurt met uw eigen vuurwerkshow! Kom goedkoop cake vuurwerk kopen in Duitsland!

Groot assortiment aan cakeboxen en batterijen

Bij onze vuurwerkshop heeft u een ruime keuze aan cakeboxen en batterijen, waaronder grote vuurwerk cakes, compound boxen en waaiers:

  • Budget – 200gr
  • Medium – 200gr – 400gr
  • Premium – 400gr – 500gr
  • Salute Batterijen

U kunt bij ons ook grote vuurwerk cakes kopen. Wij hebben een speciale selectie gemaakt van Compound Vuurwerk. Met deze mega batterijen begint u het nieuwe jaar gegarandeerd op spectaculaire wijze.

Online vuurwerk batterijen kopen uit Duitsland

Net als in Nederland, mogen we in Duitsland alleen vuurwerk verkopen op speciale verkoopdagen, vlak voor de jaarwisseling. Tijdens deze verkoopdagen is het meestal druk in onze winkels. Als u uw cakeboxen via onze website bestelt, kunt u een hoop tijd besparen. Wij leggen uw bestelling alvast klaar en u hoeft uw cakeboxen alleen nog af te komen halen. Zo geniet u van een snellere en efficiëntere service. Dit geldt ook voor losse cakes en cakeboxen.

Legale en veilige cakeboxen kopen in Duitsland

Batterijen en cakeboxen zijn veiliger dan het meeste andere vuurwerk. U hoeft maar één lont aan te steken voor een prachtige vuurwerkshow. Daarnaast staan de boxen zeer stabiel op de grond, waardoor ze bijna niet omvallen.

Duitsland heeft ongeveer dezelfde vuurwerkregels als Nederland. U kunt dus legaal vuurwerk uit Duitsland halen en afsteken in Nederland. Er gelden echter wel een aantal regels rondom Duits vuurwerk. Wij verkopen alleen legaal vuurwerk:

  • Voorzien van een CE-keurmerk.
  • Met een Nederlandse handleiding.
  • Wij hebben een selectie gemaakt van vuurwerk dat u in Nederland af mag steken.

Zo bent u er zeker van dat u geen illegaal vuurwerk koopt.